Despre Noi

Servicii Transport Premium Bucuresti

Consult Team Transport

Cu o vastă experiență în domeniul rent-a-car business, principalul obiectiv al companiei (C.T.T.)Consult Team Transport este de a oferi clienților săi toată gama de servicii de transport terestru la standarde europene. De la transferuri între orașe intern și internațional, transferuri aeroport, călătorii de afaceri, închirieri de mașini cu șofer pentru delegații, până la evenimente speciale sau circuite în țară.

Serviciile de transport sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, închirierile se fac telefonic sau prin e-mail cu cel puțin 2 ore înainte de rezervare, iar șoferii vor fi prezenți cu 15 minute înainte de plecare.

Consult Team Transport pune la dispozitia dumneavoastra autoturisme marca Mercedes S Klasse, Mercedes E Klasse, Mercedes Vito de ultima generatie. Compania noastra va garanteaza siguranta si profesionalismul serviciilor oferite, la costuri extrem de atractive.

Soferi Calificati

Automobilele de care dispune compania sunt numai din gama Business Executive, conducătorii acestora dețin atestat de transport, au ținută obligatorie și sunt vorbitori de limbă engleză.

Vezi ofertele

Siguranta si comfort

Este important sa stii ca vei calatori in siguranta si nu vei avea evenimente neplacute pe traseu,atunci intervenim noi si pe langa faptul ca va oferim un transport de calitate vom avea mereu grija sa va simtiti in siguranta si confortabil in masinile noastre.

Ofertele noastre de inchirieri autoturisme, numai cu conducator auto, acopera o gama diversificata de cerinte si necesitati, atingand cele mai inalte standarde.
Parcul auto al Consult Team Transport este unul variat, compania noastra punand la dispozitia dumneavoastra, autocare si microbuze Mercedes Vito.